Community Bewust Leven Voorburg

Community Bewust Leven Voorburg

Hoe leuk zou het zijn als we in Voorburg een soort ‘community’ kunnen creëren waar we elkaar kunnen ontmoeten. Contact maken met anderen die ook in onderzoek zijn naar wat bewust leven is en dit willen toepassen. Sinds kort hebben wij hiervoor de ruimte om dit naast ons huis te organiseren. Het samenkomen met elkaar gebeurt vanuit respect, liefde & verbinding voor elkaar en voor jezelf.

Vanaf november 2021 gaan wij maandelijks een thema-bijeenkomst organiseren met een variatie aan invulling. Dit kan variëren van ontspanningsoefeningen, ademwerk, dansen, meditatie, lichamelijke oefeningen enz.

Vind jij het fijn om met anderen samen te komen en samen bezig te zijn met bewust-zijn? Heb jij behoefte om de verbinding met jezelf te verdiepen, je hoofd leeg te maken en weer nieuwe energie op te doen? Je bent van harte welkom.

Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar …………. of een appje te sturen naar . Vermeld je naam en telefoonnummer. Om de kosten te dekken, vragen we € 15 per persoon per bijeenkomst.

De data van de aankomende bijeenkomsten zijn:

dinsdag november 2021
woensdag december 2021

De avond begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur) en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna is er gelegenheid om met elkaar te kletsen, bij mooi weer kan dit ook buiten in onze heerlijke tuin.

Wil je meer weten over ons, kijk dan op ‘over ons‘.