Verbinding met elkaar

Vrouwen in verbinding met elkaar

Een plek waar je echt jezelf kunt zijn in verbinding met andere vrouwen.

De laatste tijd komt bij mij regelmatig het gevoel naar boven om samen te komen met een groep vrouwen om te verbinden. Een ochtend waar je alles even los kunt laten wat je aandacht vraagt thuis, op je werk of in je relaties met anderen. Tijd voor jezelf en samenkomen met andere vrouwen. Het ervaren van steun door naar elkaar te luisteren en te delen. 

Herken jij dit? Heb jij ook behoefte aan tijd voor jezelf én ruimte om te delen met andere vrouwen? Je bent van harte welkom. . 

We gaan op deze ochtend beginnen door eerst weer naar binnen te gaan. Het contact met je lichaam te verdiepen en te ontspannen. En dan te kijken wat er ontstaat en waar behoefte aan is. Wat centraal staat is :

                                                         ‘vrouwen in verbinding met jezelf en met elkaar’.

Elke 1e woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur  en vindt plaats in Voorbug (ik woon naast het Sytwendepark). 
Data: woensdag 3 november 2021, 1 december 2021, 5 januari 2022, 2 februari 2022, 2 maart 2022 enz.

Vanaf 9.30 uur is mijn ruimte open om je te ontvangen onder het genot van een heerlijke kop thee. Bij mooi weer kunnen we ook buiten in onze mooie tuin vertoeven. Om de kosten te dekken, vraag ik € 15 per ochtend. Geef je s.v.p. van tevoren op door mij een berichtje te sturen via What’s App of Telegram